Inspiratie

Nieuwe verftrends

Een trend die al heel lang stand houdt is één muur een accent en de andere muren licht. Deze nieuwe verftrend is daar een variatie op. In plaats van de volledige muur te verven wordt slechts een druk, een vlak of een klein stukje hoek om geverfd. Het resultaat is altijd uniek en geeft het interieur een frisse, speelse uitstraling.

Een gedurfde verftrend met steeds een verbluffend resultaat. Hier wordt de plafond mee geschilderd in de accent kleur. Je kan dan de muur en plafond volledig verven of slechts een stuk. Hoe je het ook aanpakt het oogt steeds opnieuw indrukwekkend.

Een plafond wordt meestal standaard wit of gebroken wit geschilderd. Maar in deze verftrend wordt duidelijk bewezen dat het ook anders kan. Waarom geen zwarte of oranje plafond? Het kan allemaal en het zal zeker niet onopgemerkt blijven.

Inspiratie foto's Flamant

Laat u inspireren door de prachtige interieurs van Flamant home interieurs.

Keuken

Het kloppend hart van het huis. Hier komt iedereen samen om gezellig samen te eten of gewoon even bij te praten met een tas koffie. 
Maar buiten dit sociale aspect moet deze ruimte ook vooral functioneel zijn. Muren moeten dus goed afwasbaar zijn, keukenkastjes moeten krasvast zijn en de vloer moet tegen een stootje kunnen.
Hiervoor hebben we alle nodige producten in huis. En kunt u met een gerust hart uw hele keuken een nieuwe look geven. 

Woonkamer

De leefruimte waar iedereen samenkomt om tv te kijken, op de computer te zitten of even de krant door te bladeren. Hoe dan ook, is dit een ruimte om te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag. Warme  en zachte kleuren zijn hier dan ook op hun plaats. Een donkere muur in de living maakt het geheel extra gezellig. Plus als u de muur achter de televisie donkerder maakt, heeft dit een rustgevende werking op de ogen en kan u meer genieten van het scherm.

Kom gerust eens langs, wij geven u graag meer tips en uitleg. Zodat u uw living kunt omtoveren tot een plaats waar u en uw gezin graag in vertoeven en helemaal tot rust kunnen komen.

Bureau

In een kantoor moet vooral gewerkt worden. Geen al te drukke prints of tekeningen tegen de muren dus. 
Een rustig interieur zorgt ervoor dat u zich de hele dag kan blijven concentreren. Maar dit wilt ook niet zeggen dat alles wit moet blijven. Er mag toch een kleurtje tegen de muur, om een gezellige werksfeer te creëren waarin iedereen zich goed voelt.

Wasplaats

Ook de wasplaats mogen we niet vergeten. Voor deze plaats kiezen we meestal voor afwasbare verf of behang voor de muren. Maar ook voor de kasten hebben we alles in huis wat u nodig heeft.

Kinderkamers

Kinderkamers zijn heel leuk om in te richten. Zoveel mogelijkheden...
Felle kleuren, zachte pasteltinten, tekeningen, strepen, ruitjes en zelfs Disney figuurtjes of striphelden.

Wilt u graag behang, stickers of verf? Wij hebben alles om uw kinderkamer zo mooi mogelijk te maken.
Dat oude bedje of kastje beu gezien? Met een nieuw laagje verf erover heeft uw kindje al een heel andere kamer. En wat dacht u van magneetverf of schoolbordverf? Laat hun creativiteit de vrije loop.

Hoe dan ook, het belangrijkste is dat uw kind blij is met zijn kamer, dat hij er graag is en er graag in gaat slapen. Kom gerust eens langs en wij helpen u graag verder.

Slaapkamers

Na een drukke, stresserende dag uw hoofd rustig kunnen neerleggen en genieten van de nodige rust en stilte. Dat is de belangrijkste functie van een slaapkamer. Daarom werken we in de slaapkamer meestal met zachte pasteltinten die rust en warmte uitstralen.
Wij mengen onmiddellijk iedere kleur die u wenst. Breng gerust uw overtrek of een gordijn mee om de kleur van de verf of het behang op aan te passen. Dit helpt ons om van uw slaapkamer een mooi geheel te maken.

Trap & gang

De inkomhal, trap of hal is vaak een zeer onderschatte ruimte maar er zijn zo veel leuke dingen mee te doen. Met de juiste kleuren en accessoires kom je al een heel eind.

Wij helpen u hier graag mee op weg. Met ons uitgebreide gamma aan sterke lakken en vernissen ziet uw trap er als nieuw uit. Ook in de kleurencombinaties staan wij u graag bij. Kom gerust eens langs wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Badkamers

De badkamer is een ruimte die zeer functioneel moet zijn. Maar dat wilt niet zeggen dat we er niks mooi van kunnen maken. Hieronder vindt u een aantal inspirerende voorbeelden. 

Wij bieden een hele reeks aan afwasbare en vochtbestendige verven speciaal voor de badkamer.
Zelfs schimmelwerend verf en tegelverf zitten standaard in ons assortiment. Voor iedere vraag of probleem bieden we u een passende oplossing.