Binnen en buitenverf

Colors by Nature

Colors by Nature is een ecologische matte muur- en plafondverf.

Deze unieke latex is speciaal door ons ontwikkeld en is nergens anders te verkrijgen. Door zijn superieure kwaliteit krijgt u steeds een perfect eindresultaat. Een zeer mooie matte afwerking die zeer goed afwasbaar is (schrobklasse 1) en zowel voor binnen als buiten geschikt is. Dankzij de extreem goede dekking dient u slechts 1 tot 2 lagen aan te brengen voor een perfecte afwerking.

"Colors by Nature" is zeer bewust ecologisch geproduceerd. Zo voldoet deze verf aan de allerlaatste milieuvoorschriften en is hiermee dan ook al helemaal klaar voor de toekomst. De stevige ijzeren potten waarin de "Colors by Nature" verf verpakt is, zijn volledig recycleerbaar. Plus om het transport tot een minimum te beperken wordt deze verf geproduceerd hier in Gembloux (België.) 

Deze unieke muur- en plafondverf is verkrijgbaar in 1 liters, 2,5 liter, 4 liter en 10 liter zowel in wit als pastel tinten aangekleurd via de mengmachine. De donkere tinten worden aangekleurd in 1 liter -2,5 liter en 4 liter. 

Peintagone

Peintagone is een verfmerk van superieure kwaliteit met Belgische oorsprong. Twee broers uit Brussel, één Waal en één Vlaming, liggen aan de oorsprong van het bedrijf. Baptiste en Benoit, wiens persoonlijkheden complementair zijn, droomden van kleins af aan om samen hun eigen zaak op te richten die de Belgische knowhow voorstelt. Tijdens hun universitaire studies leerden ze Nicolas kennen, lid van een familie die sinds 1937 in de verfsector actief is. Vanwege de constante groei van het innovatief bedrijf, vervoegde Dennis het team om het bedrijf commercieel verder uit te bouwen. Het concept Peintagone ontstond tenslotte uit een mooie synergie van deze 4 jonge Belgen.

Ceta Bever Meesterbeits UV

Topkwaliteit zijdeglanzende High Solid Meesterbeits van Ceta Bever met EPS system. Dit betekent dat u door de uistekende hechting en de hoge laagdikte, met minder lagen, een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking realiseert. Meesterbeits kan direct op blank hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. Daarnaast is dit product vochtregulerend, waterafstotend en vertraagt glansverval als gevolg van UV-straling. Met name geschikt voor hoogwaardig hout aan het huis zoals ramen, deuren en kozijnen. U kunt deze beits in iedere gewenste kleur op de mengmachine laten maken. Met 1 liter Meesterbeits verft u 13 - 14 m²

Deze Ceta Bever Meesterbeits heeft een speciale UV-filter waardoor hij een duurzaamheid van 5 tot 7 jaar heeft.

Gereedschap uitwassen met white spirit. Verdunnen met terpentijn. Stofdroog na 6 uur. Overschilderbaar en schuurbaar min. 24 uur.