Binnen en buitenverf

Colors by Nature

Colors by Nature is een ecologische matte muur- en plafondverf.

Deze unieke latex is speciaal door ons ontwikkeld en is nergens anders te verkrijgen. Door zijn superieure kwaliteit krijgt u steeds een perfect eindresultaat. Een zeer mooie matte afwerking die goed afwasbaar is (schrobklasse 1) en zowel voor binnen als buiten geschikt is. Dankzij de extreem goede dekking dient u slechts 1 tot 2 lagen aan te brengen voor een perfecte afwerking.

"Colors by Nature" is zeer bewust ecologisch geproduceerd. Zo voldoet deze verf aan de allerlaatste milieuvoorschriften en is hiermee dan ook al helemaal klaar voor de toekomst. De stevige ijzeren potten waarin de "Colors by Nature" verf verpakt is, zijn volledig recycleerbaar. Plus om het transport tot een minimum te beperken wordt deze verf geproduceerd hier in België. 

Deze unieke muur- en plafondverf is verkrijgbaar in liters, 2,5 liters, 4 liters en 10 liters zowel in wit als pastel tinten aangekleurd via het mengmachine.

Peintagone

Peintagone is een verfmerk van superieure kwaliteit met Belgische oorsprong. Twee broers uit Brussel, één Waal en één Vlaming, liggen aan de oorsprong van het bedrijf. Baptiste en Benoit, wiens persoonlijkheden complementair zijn, droomden van kleins af aan om samen hun eigen zaak op te richten die de Belgische knowhow voorstelt. Tijdens hun universitaire studies leerden ze Nicolas kennen, lid van een familie die sinds 1937 in de verfsector actief is. Vanwege de constante groei van het innovatief bedrijf, vervoegde Dennis het team om het bedrijf commercieel verder uit te bouwen. Het concept Peintagone ontstond tenslotte uit een mooie synergie van deze 4 jonge Belgen.

Krijtverf "Colors by Nature"

Met krijtverf zijn de mogelijkheden oneindig.
Deze prachtige matte verf is te gebruiken op zowel muren als hout. Vooral voor het aanbrengen van verftechnieken op hout is de krijtverf zeer geliefd. Door zijn matte uitstraling geeft hij een verweerde, verouderde look.

De "Colors By Nature" Krijtverf is ook zeer gemakkelijk in gebruik.
Droogt snel en is waterverdunbaar. En u heeft geen last van een vervelende verfgeur.
Verkrijgbaar in iedere kleur!

Kom vrijblijvend eens langs, wij geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden van krijtverf.

Polyvine

Polyvine is heel bekend voor iedereen die graag werkt met verftechnieken. 

Een zeer betrouwbaar product dat zich heel gemakkelijk laat verwerken. Steeds waterverdunbaar en sneldrogend.

We hebben alle kleuren van de Polyvine Verniswas op voorraad.
Een zeer populair product voor het vernieuwen van oude meubels. Vaak wordt Polyvine gebruikt in combinatie met krijtverf.

U kunt steeds bij ons terecht voor extra uitleg en voorbeelden.

Ceta Bever Meesterbeits UV

Topkwaliteit zijdeglanzende High Solid Meesterbeits van Ceta Bever met EPS system. Dit betekent dat u door de uistekende hechting en de hoge laagdikte, met minder lagen, een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking realiseert. Meesterbeits kan direct op blank hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. Daarnaast is dit product vochtregulerend, waterafstotend en vertraagt glansverval als gevolg van UV-straling. Met name geschikt voor hoogwaardig hout aan het huis zoals ramen, deuren en kozijnen. U kunt deze beits in iedere gewenste kleur op de mengmachine laten maken. Met 1 liter Meesterbeits verft u 13 - 14 m²

Deze Ceta Bever Meesterbeits heeft een speciale UV-filter waardoor hij een duurzaamheid van 5 tot 7 jaar heeft.

Gereedschap uitwassen met white spirit. Verdunnen met terpentijn. Stofdroog na 6 uur. Overschilderbaar en schuurbaar min. 24 uur.