over ons

Reeds 3 generaties verf en behangspeciaalzaak Pijpers

In 1963 begonnen vader en moeder Pijpers een verfwinkel in Bree.

Deze beslissing hield een serieus risico in, maar reeds na enkele jaren was het schildersbedrijf en de winkel een groot succes.
Ook toen al werd er met grote voorraden gewerkt, zodat de klanten snel aan de slag konden en niet nodeloos lang op hun bestellingen moesten wachten.

In 1983 nam zoon Frans jr de zaak over, om deze nog verder uit breiden met verf en behangpapier. De keuze werd steeds maar groter, dit resulteerde in een oogverblindend aanbod behang.

Voortaan werd elk behangpapier effectief gepresenteerd op grote stalen, zodat de klanten het resultaat al zagen vooraleer ze kochten. In 2020 was het weer zover, en veranderde de winkelruimte totaal, en werd de uitstraling vooral gezelliger gemaakt.

Het verkoopsteam : Ellen, Elke en Nele, zorgen samen met Frans dat het in de winkel op rolletjes loopt. De webshop wordt gerund door Elke en Nele.

De keuze voor PEINTAGONE  EN LIBERT als verf-hoofdleveranciers heeft alles in een stroomversnelling gebracht.  Rechtstreekse levering van fabrikant naar onze winkel heeft de voorraad verdubbeld, en de prijzen fors verlaagd voor onze klanten. Professionele kwaliteit voor een goeie prijs, gratis verfborstels en verfrollen bij élke verfaankoop vanaf 20 euro, dat zijn onze klanten inmiddels al járen gewoon. Onze eigen fabrikaat vlies-behanglijm (50 pallets per jaar!) zijn qua prijs/kwaliteit ook een knaller.Ook hebben we de exclusiviteit van Biomex onderhoudsproducten. Deze ontvetter slaat elke gebruiker met verstomming. Zo weinig product, voor zo'n resultaat! Probeer het zelf.

   

Reacties van onze tevreden klanten :

 • Het magneetbehang werkt fantastisch! De kinderen vinden het geweldig. De magneten blijven goed hangen en was zeer gemakkelijk te plaatsen. Bedankt voor de hulp.

  Ivo S.
 • Een mooi ingerichte winkel met zeer vriendelijk personeel. Hier kom ik zeker terug!

  Jasmine K.
 • Ik voel echt het verschil met het isolatiebehang. Ben echt blij dat we het gedaan hebben. Bedankt voor het advies.

  Peter H.
 • We zijn zeer tevreden met het resultaat van de Meesterbeits.

  Jozef R.
 • Grote winkel, mooi gepresenteerd en veel keuze. Zeer goed advies, deze mensen weten waarover ze spreken!

  Annie B.
 • Nogmaals mijn dank voor de goede service!

  Cindy U.
 • Dank voor alle info. De kalei is zeer goed meegevallen. Zo goed zelfs dat we nog een stuk gaan doen. Echt een aanrader!

  Ingrid G.
 • Ons kastje is echt prachtig met de nieuwe verftechniek. Zeer goede producten en dankzij de goede uitleg was het heel gemakkelijk om te doen.

  Jos B.
 • Nogmaals mijn dank voor de uitgebreide toelichting !

  Cindy U.
 • Bedankt voor alle moeite! Het resultaat is prachtig.

  Sinead B.

Ook reageren?

Wilt u graag uw reactie delen met onze klanten?
Dat kan! Stuur een mail naar info@modevoormuren.be en wij zetten uw reactie erbij!